≡ Menu

ÅBNINGSTIDER

Så er vinteren her og sammen med kulde og regn ankommer travl heden.

For at vi kan levere den bedste kvalitet holder vi kun åbent i nedenstående tidsrum. Denne begrænsede åbningstid skyldes, at vi ikke har mulighed for både, at have døren åben og udføre kvalitets arbejde.

Det kræver fokus. ;O)

Har du ikke mulighed for at komme i nedenstående tidsrum, er du meget velkommen til i første omgang, at sende os en mail med billeder. Vi vender da tilbage med en ca. pris og reparations forslag.

Efterfølgende, hvis du er interesseret i en reparation, kan du sende med GLS eller komme i åbningstiden.

Ved du allerede hvad der skal laves, sender du selvfølgelig bare produktet ind med informationer. Husk at produktet, der kan være undtagelser, skal være helt nyvasket før vi kan lave det, medmindre du vil have at vi vasker og imprægnerer så er det mod betaling af 300 – 500 kr. Spørg om pris.

Vedr. Arc’teryx reklamationer med RA-nummer, så er det som, der står i mailen fra Arc’teryx IKKE muligt at indlevere personligt. Ej heller kommunikation, dette skal gå gennem den mail du får RA nummeret fra.

Åbningstider:

Mandag den 21/1 2019 fra 1500-1700

Torsdag den 24/1 2019 fra 1500-1700

Du kan også sende en mail med et præcist tidspunkt du vil indlevere, så bekræfter vi om det er muligt. Men laves der en aftale skal tiden overholdes.

Husk, at hvis du sender, at SEND MED OMDELING. (Vi anbefaler GLS, vi anbefaler ikke Post Danmark, Coolrunner & DAO)

Outdoor Service

Frederiksborggade 44

1360 København K

Med venlig hilsen

Outdoor Service

FacebookTwitterGoogle+
loading